Featured Posts

Vitamin E for your skin!
View Post
Passer-“Elegance comes from Basarabia”
View Post
Win the fight with time!
View Post
To top
5 Oct

Olga Parubina- “Eleganta vine din Basarabia”

Prima parte a proiectului nostru “Eleganta vine din Basarabia”, in care am vrut sa va prezentam povestile a 9 designeri, o incheiem cu Olga Parubina, iubitoare de frumos, o mama desavarsita si, nu in ultimul rand, o prietena draga sufletului nostru!

Ne-am cunoscut din intamplare acum doi ani si, din prima clipa, anume viziunea, stilul si pasiunea catre frumos au fost cheia succesului spre o colaborare frumoasa care a inceput in Bucuresti si continua pana in prezent in Paris.

Anume EA, Olga Parubina, a fost prima designera care ne-a cucerit cu creatiile ei si a avut incredere in Brandul nostru.

11193372_447940185366306_1166574585678119698_n

Din copilarie s-a indragostit de moda, iar acum este un designer de succes, creatoarea propriilor colectii si designera care a adus culoare in tinutele moldovencelor.

Avand studii in domeniu, dupa absolvirea Universitatii Tehnice si-a creat propria afacere care are la baza profesionalismul, pasiunea si devotamentul!

O citam pe Olga: ”Vreau sa imbrac si sa fac fericita orice femeie care m-ar gasi. Visez sa am un imperiu al meu, ceva frumos, unde sa lucreze oameni buni!”

Linia vestimentara Parubina este clasica, feminina, plina de culoare si poate fi usor recunoscuta datorita detaliilor originale aplicate si stofelor de calitate aduse din Italia!

parubina

Si de data aceasta, asa cum v-am obisnuit si in alte articole, am ales pentru proiectul nostru tinute pline de culoare, cu aer de eleganta si create pentru Super Femei.

E'la blog

E’la blog

Outfiturile sunt sofisticate si le-am ales in culorile anului. Verdele aduce eleganta si rafinamen, dar este in acelasi timp si unic, si universal. Aerul sofisticat al tinutelor se datoreaza materialelor bine alese, unde, de data acesta, vedetele sunt matasea si bumbacul.

E'la blog

E’la blog

E'la blog

E’la blog

E'la blog

E’la blog

Noi am ales sa va prezentam tinutele ca un outfit de seara, dar in aceeasi masura tinutele pot fi usor transformate in outfituri de zi asortandu-le cu o pereche de sandale fara toc sau oxforzi.

E'la blog

E’la blog

E'la blog

E’la blog

E'la blog

E’la blog

Noi ne-am indragostit de Parubina acum doi ani, iar aceasta dragoste dureaza pana in prezent!

Daca v-am facut curioase, va invitam sa pasiti cu incredere in showroom-ul care se afla pe str.Alexandru cel Bun, nr.83, Chisinau, sau, daca sunteti din Bucuresti, gasiti tinutele in Concept Store-ul “L’Armoire” de pe str.George Enescu, nr.8A sau in Paris pe pagina de facebook DYO Paris.

Outfiturile noastre nu puteau  fi atat de reusite fara Gentile VitalieBurlacu , Incaltamintea IrkaShoes. Va  multumim!

DYO vine mereu cu propuneri pentru femeile carora le plac provocarile si vor altceva decat produse comune!

Experimenteaza cu DYO!

Multumim fotografului nostru Denis Rusu, care s-a alaturat proiectului nostru!